M Racing

Bag enhver succesfuld racekører står et stærkt team – M Racing er navnet. Udover Thomas Sjødahl Dam, (Mikkels far) som har været med hele vejen består M Racing af nogle særdeles kompetente personer med helt unikke kompetencer inden for management, partnerskaber (sponsorater) og events.
 

OLE EGEBLAD, SPONSOR MANAGER
Ole er en særdeles rutineret herre og har igennem sin professionelle karriere haft ansvaret for nogle af de største sponsorater i Danmark. Ole stod for CSC ́s sponsorater med Team CSC og IT-sponsoratet med Tour de France. Han var også med til at etablere SAP Extreme Sailing Team og stod for aftalen med SAP. Ole har også indgående erfaring med salg, kommunikation og markedsføring og havde bl.a. ansvaret for markeds føringen af Giro d’Italia starten i Danmark i 2012.

DENNIS WOUNLUND, FYSISK TRÆNER / COACH
Dennis har været inden for motorsportens elite i mange år både som racerkører og fysisk træner/ Mental træner. Dennis har de sidste år arbejdet tæt sammen med Team Danmark / DASU på at udvikle og styrke de danske unge talenter. Vi har fået en unik mulighed for at bruge Dennis i 2018, for derved at forbedre mulighederne for topplaceringer i det Franske mesterskab.

“Jeg har to gange i sæsonen 2017 arbejdet sammen med Mikkel, begge gange med en markant opadgående formkurve, der vakte stor opmærksomhed blandt de andre kører i det danske F4 felt. Mikkel vil uden tvivl kunne markere sig i det Franske F4, hvis han har de rette betingelser.”- Dennis Woulund.

Discoverv Travel event