Sponsorer

Talent, flid og en god portion held er ikke nok for at ende i motorsportens absolutte elite. Det kræver også en stærk økonomi at holde M Racing konkurrencedygtig.

Et stort tak til alle vores super seje sponsorer. I er med til at realisere Mikkels drøm om komme i motorsportens absolutte topelite. Vil du også have andel i de adrenalinfremkaldende oplevelser og samtidig støtte Mikkels drøm om en karriere i motorsporten? Så bliv sponsor af M Racing. Hvor meget og hvor lidt, bestemmer du selv. Læs mere under sponsorpakker

Sponsorer

Discovery Travel

Sponsor
For Discovery Travel betyder eksklusivitet at gøre en forskel, at tilbyde vores kunder noget særligt baseret på 20 års erfaring. Samlet set har Discovery Travel en medarbejderstab med Danmarks største erfaring inden for eksklusive og individuelle rejser.

Jobo Bilcenter

Sponsor
Jobo Bilcenter tilbyder salg af brugte biler, service og reparation af alle bilmærker, Dinitrol undervognsbehandling og Drive In Bilvask. Jobo brænder for at give kunderne den bedste kvalitet og service til den bedst mulige pris. Uanset om det gælder salg af biler, reparationer, undervognsbehandling eller bilvask.

Wichmann+Bendtsen

Sponsor
Wichmann+Bendtsen APS is a photography studio based in Copenhagen and equipped with the latest digital technology. Founded in 2009 by John Bendtsen and Joachim Wichmann, W + B works with creative counterparts from advertising agencies, corporations and living/lifestyle magazines throughout Europe and around the world.

Vida Byg

Sponsor
VIDA A/S bygger rammer, der giver optimale muligheder for liv, og bygger på det liv, den energi og den viden der findes i VIDA organisationen. Vi vil "bygge på liv og bæredygtighed", gå foran i udviklingen af co2 neutrale byggerier og tilbyde bæredygtige totalløsninger inden for såvel de bygningstekniske som de energitekniske områder af byggeriet.